Cuz I Had A Good Day

yes, nu är jag så frisk så jag ska gå till skolan imorgon :) Tro det eller ej men det ska faktisk bli ganska skönt!
Det är inte så roligt å ligga hemma i sängen en hel vecka när man har massa prov och inlämningar att ta tag i..

Idag skrittade jag ut på Azora för första gången efter hon fick sitt sår, det kändes jätteskönt! Fy tänk om hela tävlings säsongen hade blivit förstörd! :S


(inte våran ladugård i bakgrunden!)

don´t worry be happy

Nu har jag nästan vart sjuk i en vecka..kul!
Usch hatar de!!! Ligger efter med ca 4 prov och 1 inlämning, panik!


letar efter väskor, denne skulle jag inte tacka nej till att ha i garderoben!

baby don´t cry

Näää fy på det här...Sovit skit dåligt, frysit, ont i halsen och huvudvärk..ÄLSKAR´T



(google bild)

BUHUU

Pluttan min<3

Vilken otur! =(( Tog in Azora från hagen igår kväll, såg att hon var halt.. Sen kollade jag mer noga i stallet.. Först trodde jag att det va nått med vänster fram men sen kollade jag på bakbenen och på höger bak vid hasen så va det som ett hål rakt in typ eller nått...När jag tryckte där så bubblade det ut äckelpäckel..BLÄÄ! runt om på hasen var det som att trycka på kramsnö! Så vi ringde Strömsholm för varken jag eller Anneli hade vart med om något liknande..Plus att hon blev mycket sämre så fort...När jag tog in henne från hagen så kunde hon gå nästan normalt, men man såg att hon markerade och ca 15 minuter senare så kunde hon knappt stå på benet...Dom tyckte att vi skulle komma in eftersom det var vid hasen, ifall leden skulle ha blivit punkterad för det skulle inte vara så bra..
Vi kunde ju inte bedömma hur djupt såret var eftersom det satt under huden lixom.. Så halv 12 igår natt lastade vi in henne i transporten och åkte ner till Strömsholm...Dom kollade på såret och det va faktiskt ganska djupt, det var ca 6-7cm..Det hade lixom blivit spetsat lite snett uppåt mot huvudet om man säger...Dom sa att det var tur att såret inte gick åt andra hållet för då hade leden blivit punkterad...Phuu! Så dom gjorde rent såret, kollade djup och allt runt om så inget hade blivit skadad sen tog dom prov på ledvätskan för att vara helt på den säkra sidan att det inte hade gått igenom.. Men den såg fin ut :) Sen fick hon ett dunder bandage!! Det är för att det inte ska åka in massa luft i såret det är därför dom inte kan gå..det blir så obehagligt för dom..Så vi kom hem vid halv 6 imorse.. Nu ska hon hellst ha boxvila till såret har läkt ihop..Vi får väl se hur det går..Hon gillar inte direkt att stå inne för länge..Men vad gör man?
Så nu ska hon på pencillin, bandagebyte och vila...


Här är hasen och där pilen är sitter såret ungefär, i samma
riktning, alltså lite uppåt.


såhär ser hon ut nu..

"EVERYBODY TAKING DIFFERENT SIDES"

Nä nu är jag trött på dehär! Fy för dåligt humör. Men kan man bli på något annat humör när man vaknar med huvudvärk?  Nu ska jag gå och få mer huvudvärk avmin naturkunskapsbok, prov imorgon-.-


duktiiig flicka =)

Idag har jag varit på tävling med Azora fast det var inte jag som red. Det gjorde Marion (min tränare)
Det gick väl sådär, nu har vi i alla fall kommit fram till att båda får samma problem och nu vet hon exakt vad hon ska hjälpa mig med, vilket är super ju! Så nu ska det minsann tränas på:)


Hoppa kan hon!

(dålig kvalité på bilderna eftersom dom är tagna ur film)

Mer bilder från framridning och framhoppning kommer :)

Döööööööh

Nä fy jag blir tom trött på mig själv! Varför ska jag ha det här humöret?
Nu ska jag gå å gräva ner mig mej Jack Sparrow...


NU KÖR VI BABES!!

Nu drar jag ut på äventyr med bästa paulinis och Matildis <3


är är kvällens outfit..Vet inte men mina ben ser helt mysko vita ut? :O

CUZ YOU ARE MY HEAVEN

Gud vad jag är lat alltså! orkar verkligen inte ta mig upp på morgonen, orkar inte anstränga mig och jag är på ett så kasst humör man kan vara!!Buhu.. Hoppas jag vaknar upp som ny människa imorgon... Händer inte så mycket nu för tiden, allt bara rullar på av farten och snart, snart är det SOMMARLOV.. Jag längtar som tusan!!!
Gjorde nationella hör på tyskan idag och det gick ju som det gick-.- haha men det bästa av allt var när vi hade gjort ca halva provet så dog lärarens dator så vi fick bara göra halva provet eftersom hon inte kunde lämna rummet och hämta en ny dator..För skönt! Så jag slutade ca 35 minuter tidigare än vad vi brukar göra :D

Soft med sovmorgon imorgon då, vi har inten specialidrott för våra lärare är borta :)



DO U REMEMBER?

Har nyss varit ute och hoppat skruttan... Hon va superfin och jättehärlig å rida, men hon blev lite tjurig på mig för att hon inte fick skjuta ut vänsterbogen.Jag tänkte verkligen på det idag och allt blev så mycket bättre! Jag byggde upp en studsserie, ett hinder på varedera kortsida av banan och sen ett räcke på längsidan..Jusses vad hon hoppade över räcket! Hade ju nämligen lagt en blå tunna under, läskigt..Men hon hoppade den mer än gärna!
Skule ha gjort samma sak med Robin men det började ösa ner, så det orkade jag inte...Han får gå på den imorgon...Nu ska jag duscha och sen slå på Remember Me

A WALK TO REMEMBER

Gud jag haft det så bra dom senaste dagarna...Idag hade vi bara en lektion sen kunde jag åka hem :D Lyx jag vet....När jag väl va hemma så red jag båda hästarna, dom fick ett pass i skogen båda två. Sen träffade jag Paulina och vi hade myyyspys :) Så härligt att bara vara med bästa vänner å inte göra nått speciellt, bara snacka å så...Fast vi kollade på A Walk To Remember och båda två satt och tjöt i soffan, haha! Jaja det får man faktiskt göra ibland :)


This day was not the best one

Dagen började ju kanon med att jag försov mig (som vanligt nu för tiden) :O
Vaknade med värsta huvudvärken så stoppade i mig några piller sen så drog jag mig mot skolan..
Soft där i alla fall, inga mer engelska lektioner för den här terminen så fick gå hem tidigare idag :D Har engelska imorgon eftermiddag så istället för att sluta 12:50 slutar jag 10:50 tror jag...Vilken LYX måste jag säga!
Ingen ridning blev det odag heller, känner mig lite frusen och har fortfarande ont i huvudet.. Menmen nu måste jag ut och fixa till mina söta..



Jag vill ha sommar nuuu!!


Pics


Några bilder från träningen, det blev tydligen inte så många och de bilder som blev är från första delen av passet...Då va hon ganska springig och busig! Men de sista sprången vi tog va awesome!!!! :D





Som man ser på det här kortet har hon lite hängaden framben...Akriboris avkommor har tydligen en lite udda hoppstil...


Sådär blir det om man inte lyssnar på mattes förhållningar..


Men fina bakben har hon i alla fall :)

Broken Dreams

Kom nyss hem från träningen. Red för Pia Eriksson, det var faktiskt första gången och hon passade verkligen mig och Azora superbra! Så nu har vi kommit på vad jag gör för fel i sprången och lite annat smått och gott..
Fick super tight med tid när vi skulle dit för jag sov hos K så anneli hämtade mig där imorse...Lite senare än planerat! Men vi hann  i god tid så vi behövde inte stressa när vi väl va nere vid "rinken" i Vretstorp.

Nu ska jag göra klart det sista på mitt (GUSP) arbete som ska redovisas imorgon sen ska jag ut och rida Robin..

Bilder från träningen kommer senare, blev tyvär ingen film..

Good girls go Bad

Duktig tjej jag är då! Försov mig så att jag missade sista bussen till skolan..Vi som hade nationella i tyska idag, uppsts. Bra å missa? :( Inte mycket att göra åt nu direkt. Har i alla fall gjort klart en uppgift (mitt team)
Nu ska jag dra mig mot Kumla ett tag sen ska vi måla huset... Kul...NOT!!
Rolig helg!!

See yaa om jag inte hinner dö av uttråkning ;)