....


Dr. evil



äventyr

Var ute på lite äventyr igår.. Var på födelsedagsfest/halloween fest så jäkla kul hade vi!
Jisses vad kul de va :)
Men måste säga att det är lite jobbigare att vakna idag. Man såg på mobilen och hittar massa konstiga sms som man har skickat fel och hej å hå..
Bilder kommer å komma ;)

Nu ska jag lägga mig å slappa lite sen käka.

Puss till martina och moa som fixade det :)

ohhh myyyyyy

Duktig som jag är så försov jag mig till första bussen och missade andra.. Jaja nu måste jag iaf hinna medden som går om 20 minuter ;)
Så det är väl bäst att jag går nu..

Såhär glad är man när man har missat 2 bussar


you are my sweehest

Blää vilket jobbigt väder..Eller det är iaf lerigt! Ingen ridning för mig idag även fast jag var sugen..Nu är ledarkapsupgiften klar och bara samhälls plugget kvar -.- Både seminarium och prov  imorgon.

Äntligen kanske jag har hittat en lösning på mitt huvudvärksproblem! Som sagt har jag haft konstant huvudvärk i flera månader nu och det börjar bli rätt jobbigt eftersom jag bli på såå bra humör,not!
Så det blir glasögon, all in.. Jippi är sådär super glad! eller?

Aja imorgon måste jag verkligen hitta en halloween kostym tills festen på lördag..Ingen som har förslag?

Nu måste jag gå och ta in mina älskisar..bye


Take me back!

wake me up

Det är så tråkigt att göra inlägg itan bilder..och jag har helt slut på det! måste verkligen ta nya.

Idag har det inte hänt så mycket..skolan,där gjorde jag 3 prov :O

Anyway, jag har ångest över vad jag ska ha på mig på lördag. Ska nämligen på halloween/födelsedagsfest och man måste vara seriöst utklädd.. Hjälp jag vet verkligen inte, får panik!

Nu ska jag sova
puss


HöstPic

Idag putsade jag upp Frida (så gott det gick) och så tog vi lite höstbilder, tycker hon blev jättefin!
Tror verkligen hon kan bli något:) Hon är så grymt cool i alla lägen!






long time, no seen

gud nu var det längesen jag bloggade igen! men jaja... Har haft ganska fullt upp.
Jag har bla varit på brunnsparken och dansat bugg, alla  Spi 3or skulle göra det. sen har jag även haft uppskrivning och uppkörning. Sen har jag gjort massa annat.. Idag är jag hemma för har s¨åå grymt ont i magen och vi har bara en lektion och på den ska vi läsa så det kan man göra hemma :)

På schemat idag står bla.
1.Rida Azora
2.Jobba Frida
3. städa stallet+sadelkammare
4.städa rummet
5.plugga
 
Ja det är väl det jag hade tänkt :)

im sorry but I don´t want to go

softis dag i skolan idag.. Dock så glömde jag helt bort att vi hade idrott idag så kom skämmandes till skolan utan idrottskläder, lite smått jobbigt när man går idrottsprogram. Men jag fick låna en tröja av Malin så jag kunde va med, vi dansade iaf bara bugg. Brunsparken på tisdag xD
Hem och fixa lite med hästarna och sen till vårdcentralen...

När jag kom hem så tog  jag in pollarna och fick syn på något märkligt svart i hagen? :O Jo det var Frida som hade mosat hela vattenburken! Hur lyckas man? Nu har vi iaf satt in ett badkar så det kan hon försöka med ;)
Jobbade henne på banan tömkörde och sen låg jag på henne och vi gick. Det gick super även fast det var mörkt och det blev massa konstiga skuggor av ljuset från lampan.. Sen mös vi massa i stallgången och jag redde ut en del av hennes svans (vilket hon älskar) så hon stod typ och sov. Så söt!
Nu ska jag plugga sen sova.. 18 års fest för min finaste flicka imorgon :D


óne of this days

Glömde bort och blogga igår :O Det är ju inte så att jag inte har tid utan glömde helt bort det!
Jag kommer ha ganska mycket tid nu framöver men det orkar jag inte skriva i det här inlägget :)

Igår så jobbade jag och Anneli Frida på banan igen och hon vaså duktig! Det regnade ett tag under "passet" som är ca 10 minuter ;) Behöver inte vara längre med en unghäst..Samma jobb som i måndags "tömkörde" lite till att börja med för att hon ska vänjas med lite tryck i munnen. Sen låg jag på henne och vi gick runt. Jag blir så glad att hon verkligen har gått framåt så pass mycket sen vi köpte henne! Hon har verkligen utvecklats.
Från att inte kunna så på gången och lyfta alla hovar till att bli skodd, ha sadel/träns, täcke, stå på gången, bli "opererad" i hoven, ha easy boot (plast sko på hennes hov som hon fick spiktramp i), ligga på och hon är sååå mycket bättre att jobba på backen. Förut gick det inte att longera henne och hon skulle bråka, nu bara går hon :) Det är små saker men det blir ganska mycket i helheten:) Jag är i alla fall jättestolt över henne:)

Blider från igår.


hon upskattade inte regnet och ville gå in så hon blev lite putt när jag tvingade henne och jobba ;)


Hon får vila idag idag, det får Azora med för vi hade ute en tjej igår som lossade på spänningar så då skulle hon vila idag. Får se om anneli hinner hem i tid imorgon så kanske vi hinner jobba Frida då :)

be my little baby

Nu sitter jag och väntar på att anneli ska bli klar för vi ska åka mot stan, hon ska på möte och jag till skolan.
Va hemma imorse för jag har fixat ochbeställt tid till vårdcentralen så missade idrotten :( Sen har vi historia prov och jag kan absolut INGET! Det är hemskt och fy vad dålig man känner sig! Sen har jag svenska redovisningsom jag inte är klar med...Jaha IG här va?
Nä men får redovisa nästa vecka istället :)

Nu ska jag dra mig mot skolan:)


I just can´t stand it

har varit ute största delen av dagen faktiskt.
Började förmiddagen med att jobba Frida. Först gjorde jag och Anneli någonn variant av tömkörning och som avslutning låg jag på henne och vi gick runt, allt det gick kalasbra! Hon är verkligen underbar! :D

Azora jobbade jag med i töm på banan sen hoppade jag upp och red lite barbacka. Det tog ett tag innan hon fattade vad hon skulle göra men tillslut så sjönk de nog in, plus att hon verkade gilla det. :) Det ska jag verkligen fortsätta med..Hon ska få ta det easy nu ett tag..

Nu ska jag försöka plugga men det går ju såå bra, får bara panik över det!

(ni får ursäkta den extremt fula ladugården, den är inte vår så tyvär får vi inte riva den!)



trött tjej :)

 




hon är så söt :)

-Länge-Sen-Jag-Bloggade-

Okej nu är det 6 dagar och 23 timmar sen jag bloggade sist..Dåligt av mig! Men har verkligen inte haft tid ork eller lust..
Anyway så har det inte hänt så jättemycket, har varit på risk1 och risk2 (halkan) den va ju as rolig!!!
Fridas ben är mycket bättre :D
Har inte ridit något i veckan knappt eftersom ena dagen var det storm, sen risk 1an och idag ett sorts "home party"

Nu ska ja snart gå å lägga mig för har verkligen inget att göra, supertråkigt!

Häst är dyrt!

Det är så skönt med fredagar! Bara hem och slappa å ta de lugnt:)
Men icke sa nicke...Häst jävlen, rent ut sagt hae trampat in en spik i hoven så vi var tvugna att ringa ut jourveterinären -.- Såå jäkla typiskt! Men det är ju djur...Aja nu är spiken borta och Frida har fått en stor röd fin tossing :)
Dom hade helst velat att vi kom in med henne till kliniken eftersom dom har "madrass" rum där, för dom trodde att hon behövde sövas..Bara det att hon är inte transportvan än för vi har inte kommit så långt än. Utan ska precis börja med det..Så vi var tvugna att göra ett eget mjukisrum (i stallet) men som tur va så behövdes bara lugnande och lokalbedövning..Han fick inte allt utskuret som han ville men spiken är borta och hon har fått ett snyggt bandage runt foten..Det är det viktigaste:)
Jag blev livrädd när hon hade fått lugnandet för hon började nästan hyperandas och lät skit konstigt, trodde ju hon skulle dö eller få en allergichok..Blev lite rädd minst sagt..Men vissa hästar kunde visst reagera så, då vet man det tills nästa gång.
Nu ska hon få lite pencilin i 5-6 dagar sen ska hon ha hovbandage grej, så hoppas vi att det inte blir infektion eller nått..


vårt eget snabbt fixat mjukisrum ;)