Schmerz

Klara inte ens å va i skolan en hel dag :(


Gissa....

Vad som gömmer sig i påsen;)


Turn back time

Nu ligger jag i sängen och drar mig..segt att man inte kan sova längre när jag inte behöver släppa it hästarna för en gångs skull..
Igår svängde vi förbi hööks innan vi skulle handla och med hem blev det ett set md röda benskydd och boots, super snygga!

Annars är dagen inte planerad så det blir nog lite chillirill;)


INGEN RUBRIK

Inte kom jag iväg till skolan idag heller..
Jädrans magkatarr!


organisationsanalys

Sitter och gör min organisationsanalys för tillfället Riksidrottsförbundet Specialidrottsförbundet/SF (svenska ridsportförbundet) Specialidrottsdistriktsförbund/SDF (Örebro läns ridsportsförbund) Förening Idrott (viby rid och körsällskap) ¨ (Ridsport)

Dags att gå upp

Nu ska jag gå och äta lite frukost till att börja med.
Sen ska jag rida Azora och fixa stallet och efter det fortsätta på min organisationsanalys

Gårdagens ridtur bestod mest av glädjeskutt hon har ju fått skritta i en och en halv vecka..
Igår både trava och galopperade jag och jisses vad glad hon blev!

Nä nu ska jag gå upp!


Ahalalalabalala

Ligger för tillfället hemma i soffan och dricket tee. Om en timme drar jag mig mot tandläkaren, usch! Sen ska jag till banken och fixa en sån där inbetalningsdosa:)
Så dagens planer är
-tandläkaren
-banken
-rida Azora
-åka till ridhuset med Frida(?)

Sen ska jag nog plugga lite så jag kommer ikapp någon gång..
Jag har börjat blivit lite små krasslig så vi får hoppas att det försvinner!


nightyyy

Söndagar är alltid lika sega tycker jag! Idag har jag inte fått mycket gjort förutom att fixat stallet och kört in hö både till hagen och till stallet. Longerade Azora i en av hagarna som är väldigt plan och inte alls knölig. Igår var hon som att rida på en tickande bomb så jag tog det säkra före det osäkra och longerade henne länge. Hon fick galoppera så han va svettig. Om jag ska vara ärlig tror jag hon tyckte det var rätt skönt :) För Fridas del blev det kel och borstning. Nu måste jag ta mig i kragen och plugga, blää!

Toxitility....

Har inte haft så mycket tid till att skriva igår eller idag..igår var jag iaf ute på krogen för att fira en klasskompis som fyllt 18. Sen drog kag ich emelie vidare:) kunde ha varit roligare men kände att jag inte hade så stor lust.. Det blir ju vad man gör det till, eller hur?

Idag så sov jag lite extra länge och gick upp lite efter 11:o
Ut till stallet och fixa samt rida Azora.. Som var mer än pigg!! Jisses.. Skrittar ju bara än så länge eftersom jag får så ont i huvudet efter så då är det kanske inte så smart att rida som en tok.. Så det blir max 30 min skritt men ändå känns det som jag trillat från 3e våningen å slagit i huvudet..konstigt!

Så sugen på å träna och tävla nu..vill att Frida ska vara färdig inriden..kan ju inte göra något med henne nu eftersom det är isgata överallt å hon är ju barfota bak...blir isf transporten till ridhuset för longering..


They find you to time you

Just nu sitter jag på bussen in till skolan...seeegt! Idag har vi muntligt naturkunskapsprov kan man nästan säga och jag har pluggat såå mycket till de(not) så de går säkert asbra.. Menmen egentligen inte så konstigt. Jag har pluggat när jag har orkat för jah har fått en liten hjärnskakning så har haft ont i huvet i en vecka nu, men det har blivit mycket bättre! Dock vaknade jag med migrän igår, inte kul! Men pallrade mig iväg till skolan för vi skulle ha projektrapports genomgång som jag kände var viktig. Men blev inte så mycket klokare av det:(

Ha en bra dag!


<3

Du finns med mig vart jag än är även fast du inte är min längre..Varje dag, varje kväll känner jag den otroliga saknaden av dig min absolut bästa vän. Hur kunde jag sälja mitt allt? Min trygghet i livet, min klippa. Detta halvår har varit de jobbigaste i hela mitt liv. Allt som hänt. Jag har förändrats men saknaden av min älskling kommer aldrig fösvinna.. Alla tårar som jag fällt under nätterna i saknaden av dig. De tårarna som ingen har sett.
<3