skola,skola,skola

Idag ska jag faktiskt pröva gå till skolan, funkar kanske om man knaprar alvedon..
Hoppade iaf över specialidrotten imorse, kändes inte som att de va så bra å gå när man har SÅHÄÄÄÄÄÄÄR ont i huvet :)

Nu ska jag fixa lite sen dra mig mot skolan


bebis Azora


bom,bom,bom...

Huvudvärken har varit på besök för länge nu! Hatar det verkligen, nu  mår jag illa utav den -.-
Det näst bästa ar att jag hör som en gammal kärring, kul! HAHA

Blev ännu en dag hemma, senare ska jag iväg och fira bror som fyller 12 idag, Grattis! :)

Har inte så mycket att skriva om för det händer inte så mycket.
Har startat en blogg till mitt projektarbete:) å nu ska bara header och färgerna fixas:)


bara för mig

Har haft en lite svacka nu ett tag, bara för att det är hänt så jäklans mycket tokiga grejer, men det har faktiskt vänt nu..Idag var nog första gången på länge som jag verkligen ville rida "på riktigt" även fast det ösregnade ute och var mörkt. Igår var jag och Azora ute på en riktig långtur i skogen, tror vi var borta 2,5 timma ungefär.
Jag blir bara så irriterad på alla motgångar hela tiden. Alltid när det händer något bra så kommer det något dåligt direkt efter. Jag är ju rätt så bra på och bara se det negativa och inte se det possitiva i saker. Jag är nämligen så med allt! Antingen så blir jag osäker och då blir jag bara irriterad på mig själv eller så blir jag bara ledsen å "jag kan inte", "jag är sämst", nått i den stilen. Inte lätt å vara glad när man inte kan se det possitiva i saker, eller i/på sig själv. Det tråkigaste är nog att jag blir så avstängd, jag är varken glad eler ledsen. Jag är ingenting. Det är faktiskt rätt jobbigt att inte vara ingenting även om det låter lätt.

Om man är negativ så är det otroligt lätt att personer i ens omgivning också blir det..Även djur faktiskt.. Azora har varit jättearg och ledsen nu ett tag, men jag har kommit på vad det är. Det är faktiskt jag som har "smittat" henne med min sinesstämning. Både hon och jag har haft det väldigt jobbigt sen Robin åkte..Hon har tvingats in i ledarrollen (som hon inte alls trivs i), jag har varit väldigt ledsen och nere sen han åkte även om jag inte har visat det. Men Robin var ju min lilla snutte (han kommer alltid att vara det) och jag vet att han har det super! Men det är iaf jättejobbigt!

När jag är ingenting så orkar jag verkligen inte ta tag i saker utan allt får bara gå av sig själv. Jag rider om jag verkligen måste, jag städar om jag verkligen måste, jag går till skolan om jag orkar osv...
Skolan..den ja, blää har inte haft någon lust att gå till skolan alls, det tar verkligen emot när jag ska upp på morgonen och man försöker hitta på en ursäkt för att slipa gå...Ganska sjukt men så sant!

Nu på sista tiden då har det verkligen blivit förmycket! Jag tror inte jag har gråtit så mycket som jag har gjort nu..Bägaren har lixom runnit över. Jag har inte ens orkat gå till skolan..Och då får jag ångest över allt jag har missat och shit..Men nu är det ändring på det :)

Så det jag har kommit fram till nu är att jag kanske måste jobba lite med  mig själv försöka tänka att jag inte är sämst i hela världen utan att jag faktiskt kan klara saker och att jag faktiskt inte behöver tänka vad andra tycker om mig hela tiden. Det är faktiskt rätt jobbigt..Så självkänsla det ska jobbas på.

Sova, det ska jag snart gå å göra..men det är också jobbigt, när det är skola..Jag har verkligen så svår att sova då! Asså de går inte jag ligger bara å vänder och vrider på mig, när jag väl somnar så sover jag aldrig djupt..Men när det är helg eller lov då kan jag sova.. det är konstiggt men anyway...

Jag skulle kunna skriva i evigheter men mitt inlägg är långt redan och om ni har orkat läst det så är ni duktiga..Jag skrev det för min skull inte för någon annans:)


mina finaste i hagen för förra vintern <3

Ifor Williams

Dålig blogg update nu igen då..Men jag har faktiskt haft fullt upp! Eller kanske inte men iaf.
Igår så följde jag med mamma på ett möte, sen hem och friade bästa syster som fyllde. Resten av tiden har jag spenderat i sängen/soffan för jag är sjuk, jippi -.-
Så idag tog jag en riktig sovmorgon och gick upp vid kvart över 10, superskönt. Känner mig faktiskt bättre idag. Kan ju bero på att jag inte har sprungit runt hela dagen utan faktiskt tagit det lugnt. Har suttit i bilden mestadels av tiden jag varit vaken. Vi har nämligen hämtat en hästtransport i Vadstena. Nu är vi alltså Ifor williams ägare :D



sometimes I wish I´d never been born

Har verkligen ingen lust att blogga nu..
Har inga nya bilder, inget intressant att
skriva om (inte för att jag brukar ha det)
har bara verkligen inte lust..

Hade i alla fall en helt galet grym helg.
Men veckan har sugit och så kommer
det att fortsätta känner jag.

Skulle ha lämnat in en uppgift om profeter
nu på kvällen (senast kl20) har jag det?
Svar: Nej.. är inte klar för hann inte göra det
förrut. Nu är klockan 22:57, jag är supertrött,
måste duscha och äta..Så får hoppas att min
lärare är snäll, annars får jag väl ta ett IG kul!




en snabbis

Just för tilfället lagar jag mat och känner mig lite allmänt stressad... Ska med bussen om en och en halv tille och jag har inte ens börjat fixa mig :S Menmen

Red Azora för första gången idag. Gick faktisk hyfsat bra men mycker nerver!

Hitter inte skriva mer nu..

 

ingen rubrik

Jaha, idag mår man! Ingen ridning idag inte. ont i huvudet, nacken, ner i ryggen och sveriges huvudvärk..Hmm tror jag har fått någon liten hjärnskakning eller nått för har sååååååhär hon i huvudet och det  försvinner inte..
Tror Azora känner av transportfärden från igår då hon panikade igen (sparkade) så hon drog upp haserna igen dock inte lika mycket som förra gången men ändå. Inte kul att behöva vara nervös varje gång man ska åka. Måste hitta en lösning på  problemet annars kommer det inte att funka :(
Stel, halt och lytt är vad som står i hagen! Jaja.. Hoppas på en bättre dag imorgon för nu ska jag vila :)


Just have to try again

Tränade idag och jag kan samanfatta det hela med USELT! Jag red som en kratta och Azora va spänd...
Började ändå hyfsat bra på travbommarna och sen ett litet räcke på volten..
Men när jag inte red=hon har inte tryck och svarar varken frammåt eller bakåt så blev det ju lite missförstånd så jag fick mig en riktig knock på hakan så min nacka och rygg känns väl sådär för tillfället. Det va nästan tom så jag började grina :S Får väl se om jag kommer ur sänegn imorgon...
Men vi avslutade med en fin runda som jag faktiskt är nöjd med för dagen. Jag red bättre hon va mer uppmärksam :)

Ett stort plus till VRKS som har infört veteran KM. Alltså för gamla avdankade tävlingsryttare eller bara såna som gillar att rida i skogen och är lite äldre. Så anneli hoppade upp efter mig och red en mini lektion på ca 15 minuter. Hon har nämligen tänkt att ställa upp :D Hur kul som helst! så det blir en bara på 30 cm (Azora hoppar så jäkla stort ändå) och hon får verkligen inte flyga av så jag bestämmer ;) hehe..

Hängde på Frida när vi kom hem och hon är ju bara för gó finns inte så mycket mer å säga om henne..Hon har verkligen krypit innanför skinnet :)

Här kommer några bilder från träningen idag.. (extremt dåliga för dom är tagna ur film)





look outside

Fy vilket väder, det blåser ju storm! Har hört att det skulle bli orkan? :S
Ser inte ut att bli någon ridning idag inte :(

Sitter ochbokar in risk1 och 2an nu :) körkort snart! Kanske? ;)


Jaa, jag är nog sämst

Okej måste erkänna att jag är nog sämst! Asså hur lyckas jag missa bussen även fast jag gick upp kvart i 6? :O  Um det har nog hänt typ 1gång..Aja missar en lektion sen ser jag till att hinna med 8:25 bussen.

Tur att vi köpte regntäcke tilll Frida var ganska behövligt idag :) Måste visa bild sen, hon blev faktiskt väldigt fin i det :)


It could have been different

Red ut Azora bara lite easy sådär eftersom att vi tränade igår..Mycket skritt, sträckte ut i traven och en ganska låg men stor galopp :)

Hängde även på Frida inne i stallet och det gick superbra!! Har bytt sadel nu till dressyrsadeln och den verkar hon trivas mycket bättre i, så det är ju bra :) Hoppas kunna sitta på henne snart.

Fast största delen av dagen spenderades på Marieberg. Åkte till Till häst för å kolla om mina saker hade kommit fast det hade dom såklart inte! (Dyon tränser och en JW luva, som beställdes i juli)
Sen IKEA för att köpa en hylla till mitt rum och det blev aktiskt riktigt bra måste jag säga :) Blev väl inte bara en hylla utan en matta och 3 lampor ;)

Nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan imorgon

Natti
¨


Härlig känsla

Idag stod det träning på schemat. Det va lite nervöst att åka med Azora efter det som hände förra gången men det gick som tur va jättebra :) Men hon va väldigt nervös, vem skulle inte vara det lixom? Tränigen gick hur som helst as bra! Den känslan vi hittade idag har vi aldrig haft och hon hoppade såå sjukt bra!:D Fy det lyftet behövde vi verkligen! Tyvärr så trodde Anneli att hon filmade men det gjorde hon inte -.- synd hade verkligen velat haft den träningen på film :)  menmen...Något jag verkligen måste träna på är min hand. Jag ger inte fullt ut för att jag är så stel och vill "skydda" min rygg..Buuh på mig!!

Här är lite bilder från början/mitten av lektionen..






Bus :D



Några bilder på andra som tränade :)



8 out of 2

Idag körde jag min sista körlektion det kändes rätt skönt :) så nu ska jag boka risk1 och risk2 sen uppskrivning och uppkörning..så hoppas kunna på mitt körkort snart :D

Nu ska jag käka lite kvällis och fortsätta kolla på saving private ryan:)


Får bli en arkivbild..Bara för att hon är så söt

There are no words

Det är när man är borta som man verkligen uppskattar det man har!
Ja så är det nog faktiskt.. Fast måste erkänna att det är skönt och vara själv och ta hand om sig själv också :)

Saknar vekligen mina små prinsessor! Känns så konstigt att inte gå ut till stallet eller bara andas häst...
Umm undrar om jag är beroende? ;) 2 dagar och jag längtar redan som en tok tills på freda ddå jag får träffa dom igen:D


min finaste<3


Nelly och Robin

Eftersom jag har så mycket fritid så tänkte jag berätta lite om vart Robin hamnade när vi sålde honom..

Det är en tjej på 13 år som heter Nelly som köpte honom..Dom kommer från Ekerö i Stockholm, där han står nu.
Förra helgen startade dom sin första tävling i hoppning LD och LC med en nolla i LD och ett pet i LC. Idag var dom och tävlade nu med i div2 laget (hoppning). Robin är Nellys första egna ponny, det är meningen att dom ska tävla både dressyr och hoppning. Kanske fälttävlan också? Dom har nämligen hunnit med ett fälttävlansläger :) Allt har bara flytit på för Nelly och Robin och så vill vi ju såklart att det ska fortsätta...
Även Nellys mamma rider ibland, när hon får vill säga hehe;)



De två bilderna är tagna när han åkte :'(






De här är några utav bilderna på Nelly och Robin men om ni vill läsa mer om dom kolla in hennes blogg :)
www.nellynygren.blogg.se

Kan inte beskriva hur mycket jag saknar min lilla älskling men jag vet att han har det superbra och får vara nummer 1 igen :) <3