Häst är dyrt!

Det är så skönt med fredagar! Bara hem och slappa å ta de lugnt:)
Men icke sa nicke...Häst jävlen, rent ut sagt hae trampat in en spik i hoven så vi var tvugna att ringa ut jourveterinären -.- Såå jäkla typiskt! Men det är ju djur...Aja nu är spiken borta och Frida har fått en stor röd fin tossing :)
Dom hade helst velat att vi kom in med henne till kliniken eftersom dom har "madrass" rum där, för dom trodde att hon behövde sövas..Bara det att hon är inte transportvan än för vi har inte kommit så långt än. Utan ska precis börja med det..Så vi var tvugna att göra ett eget mjukisrum (i stallet) men som tur va så behövdes bara lugnande och lokalbedövning..Han fick inte allt utskuret som han ville men spiken är borta och hon har fått ett snyggt bandage runt foten..Det är det viktigaste:)
Jag blev livrädd när hon hade fått lugnandet för hon började nästan hyperandas och lät skit konstigt, trodde ju hon skulle dö eller få en allergichok..Blev lite rädd minst sagt..Men vissa hästar kunde visst reagera så, då vet man det tills nästa gång.
Nu ska hon få lite pencilin i 5-6 dagar sen ska hon ha hovbandage grej, så hoppas vi att det inte blir infektion eller nått..


vårt eget snabbt fixat mjukisrum ;)

Kommentarer

Designen är gjord av:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0